Eladó családi ház, Ácsteszér

Ingatlan adatai

  • eladó családi ház
  • Ácsteszér
  • Alapterület: 91 m²
  • Szobaszám (nappalival): 4 szoba
  • Irányár: 19 900 000 Ft
  • azonosító: M102835

Hirdető adatai

Az ingatlan leírása

Mevásárlásra kínálunk egy felújítandó állapotban lévő, de remek adotságokkal rendelkező családi házat. Az ingatlan egy gyönyörű és barátságos Bakonymenti település aszfaltos utcájában található, Ácsteszéren.

A két szintes lakóházban konyha, teraszkapcsolatos étkező, 2 kis méretű fürdőszoba és összesen 4 lakószoba található nettó 91 négyzetméteren. A 80-as évek elején épült ház statikai szempontból jó állapotban van, műszakilag és esztétikailag felújítást igényel. A lakóház téglából épült, beton közbenső födémmel, sík-palafedéssel és dupla fa nyílászárókkal rendelkezik. Fűtése vegyes tüzelésű kazánról működtethető radiátor hőleadókkal, a melegvizet villanybojler szolgáltatja. Gázcsonk a telken belül van. Az ingatlan új, H-tarifa képes áram-mérőórával rendelkezik.

Az udvarban melléképületek, aknás garázs, pince és ásott gyűrűs kút is megtalálható. Kertjében szőlő, gyümölcsfák és dísznövények vannak. A településről Győr, Kisbér, Mór és Zirc is könnyedén megközelíthető! A faluban vadonatúj bölcsőde, óvoda és iskolabusz működik. Amennyiben csendes, szép helyen akar élni, NEM ijed meg egy nagyobb felújítástól és elérhető áron keres ingatlant akkor ezt a házat látnia kell! Ráadásul a településen a Falusi-CSOK is igénybe vehető.

Otthonfelújítási támogatás 2024 , a jelenleg ismert feltételeknek megfelelő ingatlan!

Az ingatlan tehermentes és azonnal birtokba vehető!

Irodánkban díjmentes hitel, CSOK, Babaváró-hitel ügyintézéssel és biztosításkötéssel segítjük
ügyfeleinket. További információkért keressen bizalommal akár hétvégén is!

További jellemzők: egyedi fűtés; saját parkoló;



 

helyiingatlanok.hu © 2010-2024 - proking internetes megoldások